☰ MENU

SNAKE ONLINE

Andries IvoNauwelaertsVannuetenRonald Jennen StukadoorTorfsHet 3de BedrijfFrank GroffiFloraVermarc

SNAKE CYCLING TEAM

 

Borsbeke WAOD

Gepost door Jan Schellemans op 17/10/2021

136 renners verschenen aan de start in Borsbeke, ook Nico. Droge en zonnige koersomstandigheden op een mooie omloop. Veel toppers ook die nog een pak jus in de benen hadden, met als gevolg een snel koerske. Nico 9B na een verdienstelijke koers. Mooie seizoensafsluiter !!

Boom 12B

Gepost door Jan Schellemans op 10/10/2021

137 renners aan de start, ook Arno. Maar wat een deelnemersveld: de top van de liefhebbers- en beloftenreeksen. Met nog 22 x de Bosstraat werd hier de kers op de taart gezet. De kleine omloop, met strakke bochten, was gemaakt voor de grote motoren die snel optrekken en hoge snelheid aankunnen: topkoerske. Arno bleef de eerste helft van de koers binnen de eerste 30. Na 4/5 koers was het-gaatjes-dichten er te veel aan en moest hij ook de handdoek gooien. Toen stond al een groot peloton onder de douches. Sterke seizoensafsluiter !!

Beveren WAOD

Gepost door Jan Schellemans op 10/10/2021

136 renners, verdeeld over de reeksen, aan de start in Beveren. Ook Nico, Koen en Dave haalden een rugnummer. Harde strijd werd gevoerd met hoge snelheden. Dave 7de/B: hij blijft duidelijk in topform. Nico en Koen eindigden in het peloton na een goeie koers: prima seizoensafsluiter.

Nieuwrode 12C

Gepost door Jan Schellemans op 03/10/2021

65 renners haalden een rugnummer, ook Arno. De plensbuien en het TV-gebeuren van Parijs-Roubaix deden velen besluiten om in de zetel te blijven. Het Flandrienweer hield de koers lange tijd gesloten. Enkelen gingen ook tegen de vlakte, al dan niet door het water. Naar de finale kregen we 2 koplopers, die het zouden uitzingen tot op de streep. Arno zat steeds vooraan in het peloton en koerste attent. In de finale deed hij nog een poging, maar niemand raakte nog weg. Arno 48ste, maar hij verdiende veel meer !!

Ertvelde WAOD

Gepost door Jan Schellemans op 02/10/2021

161 renners, verdeeld over de reeksen waren in Ertvelde aan de start. Ook Dave haalde zijn rugnummer. Er zijn weinig details bekend over het koersverloop. Dave 41ste.