☰ MENU

SNAKE ONLINE

FloraAndries IvoVermarcNauwelaertsTorfsFrank GroffiVannuetenHet 3de BedrijfRonald Jennen Stukadoor

SNAKE CYCLING TEAM

 

Retie JP Monseré

Gepost door Jan Schellemans op 15/09/2021

94 renners aan de start in de Kempen, ook Arno. De renners kregen naar traditie een grote ronde met 2 x de Zegge, en nog 9 plaatselijke R van 7km: totaal 138 km. Bij het ingaan van de lokale R was alles te herdoen. Eerst 7 renners, daarna aansluiting met 15: 22 koplopers. Het peloton bleef jagen, maar de prijzen zaten vooraan. In de finale kozen er 4 het hazepad en gingen voor de bloemen na een uiterst snelle koers. Arno 63ste: hij hield knap stand. Moe maar voldaan !!

Retie Monseré 1.18

Gepost door Jan Schellemans op 15/09/2021

92 deelnemers voor de Masters, ook Yoeri, Koen en Dave. Traditiegetrouw een snelle wedstrijd, met veel wind die geen bondgenoot blijkt te zijn. De Snakes zaten vlot in koers. Naar de finale toe kregen we 7 leiders, Koen was mee. De 7 gingen voor de bloemen. Koen 5A, Dave 23A en Yoeri 26A. Goed gereden van de Snakes !!!

Hemiksem VWV

Gepost door Jan Schellemans op 12/09/2021

De hertekende omloop in Hemiksem was niet moeders mooiste. Maar... het was koers. Bij de CDE kregen we 50 deelnemers, waaronder Dave. Opnieuw reed hij een dijk van een koers. Toen er enkelen ontsnapten kreeg hij geen steun om het gat te dichten. Logisch, want met hem ga je niet naar de meet. De koplopers bleven zo uit de greep van het peloton(netje). Dave 10de, na weer een sterke koers !!

61 liefhebbers, waarbij Gert, Arno, Yoeri en Nico. Opnieuw sloeg de omloop bressen in het peloton. Reeds in R1 was de groep in stukken. Een 20-tal was voorop met Arno aan boord. Achterop was het telkens wat met stuurvaardigheid, bochten en wringen: de voorsprong van de 20 werd groter. Nico ging eruit na een stuurfout van een ander, Yoeri reed plat en het groepje van Gert moest er ook uit. Restte nog Arno die in de kopgroep, nu nog met 16, weer een sterke koers reed. Hij liet zijn beurt niet voorbij gaan en parreerde enkele aanvallen. Logisch ook dat op het einde zijn vaatje leeg was. De kopgroep verbrokkelde in de finale. Arno 16de na een sterke koers !!

Wiekevorst CC formule D

Gepost door Jan Schellemans op 11/09/2021

Heropening van het cross-seizoen, met de traditionele cross in Wiekevorst. Veel renners haalden hun crossfiets van onder het stof, ook Koen. Hij trad aan bij de Masters in de formule D met 14 deelnemers. Koen 11de.

Grasheide VWV

Gepost door Jan Schellemans op 04/09/2021

60 renners in de CDE-reeks, ook Rudy en Dave. Sterke koers met achteraan de deur wagewijd open. Een 4-tal kreeg naar de finale toe een kleine voorsprong. Het peloton, met een sterke Dave, bleef achtervolgen. Op dat moment trok Rudy zijn remmen dicht en eindigde zijn actieve carriere als renner. De 4 koplopers, ondertussen gesplit, gingen voor de bloemen. In de pelotonspurt werd Dave 12de na weer een sterke wedstrijd.

61 A-renners, waarbij Gert, Yoeri en Arno. De koers dreef op hoge snelheid. Wegraken was dus geen sinecure, alhoewel Gert, Yoeri en Arno enkele keren mee betrokken waren in vluchtpogingen. Pas na half koers kregen we 10 leiders, Arno was mee. Gert mistte nipt de boot. De voorsprong van de 10 ging geleidelijk de hoogte in. Pas in de laatste R viel de kopgroep in stukjes. Arno 9de na een schitterende koers, Gert 35 en Yoeri 36. Meer dan knappe prestatie van Arno: chapeau !!