☰ MENU

SNAKE ONLINE

NauwelaertsHet 3de BedrijfFloraFrank GroffiAndries IvoSchellemansTorfsVermarc

SNAKE CYCLING TEAM

 

Aarschot 12B Criterium

Gepost door Jan Schellemans op 22/08/2019

31 deelnemers onder een stralende zon in het gekende criterium, ook Mathias. 50 x 1.4km met 2 haakse bochten. Vroeg in koers 7 leiders, Mathias mee. Ze legden er duchtig de pees op, en ééntje werd perte-total gereden: 6 leiders en Mathias nog mee aan het roer. Toen werd het peloton gedubbeld: dat zorgde voor beroering in de kopgroep van 6. Maar na 3R kwamen ze opnieuw aan de leiding. in de finale kon er 1 wat wegrijden, de 5 anderen gingen in spurt. Mathias 2de: schitterende koers.

Proficiat Mathias met uw 2de plaats !!

Booischot 12B

Gepost door Jan Schellemans op 20/08/2019

61 deelnemers in de traditionele 'avondkoers', waar we weer te gast waren bij Mitteke en Jos. Yoeri, Koen, Mathias, Gert en Jens waren de aanwezige Snakes. Vroeg in koers muist er 3 man vanonder. Het duurt een tijd eer de achtervolgers kunnen organiseren. Dat gebeurt nadat een groep van 18 afscheurt, met daarin Yoeri en Mathias. De jacht kon beginnen. Helaas, vooraan stoomde men door en zij gingen voor de bloemen. Mathias 14de, Yoeri 21ste, Koen Jens en Gert in het peloton.

Eindhout BK VWV

Gepost door Jan Schellemans op 18/08/2019

Veel volk, een vleugje zon, wat motregen, dikke ambiance, korte omloop van 4.5 km, elke ronde doortocht door een party-tent, mooie uitslagen én later dopingcontrole: dat is in't kort samengevat een namiddag BK bij de VWV. In de CDE kregen we 63 deelnemers, ook Rudy en Dave. In de finale reed een 6-tal weg. Zij zouden beslissen over de bloemen. In het peloton ging men echter tot het uiterste voor de trui, ook de Snakes. Dave 6de, Rudy 17de: goeie koers !!

46 renners aan de start, uittredend BK Nico, Yoeri, Koen, Gert en Jens. In R2 reden 6 renners weg, Jens was mee. Hij was de ideale ploegmaat en hoopte op terugkomst uit de achtergrond. Die kwam er niet en hij ging dan mee voor de overwinning. Ze bleven nog met 4 over. In de achterhoede scheurde zich nog een groepje af met Yoeri aan boord. In de lange spurt moest Jens de duimen leggen: schitterend gekoerst. Jens 2de in de rituitslag, Yoeri 3de in het BK-klassement: prachtig resultaat.

Proficiat Jens met uw 2de plaats.

Proficiat Yoeri met uw bronzen medaille !! 

Grootlo VWV

Gepost door Jan Schellemans op 17/08/2019

De wind en de stortregens in de voormiddag zorgden voor vele afzeggingen. In de CDE kregen we 33 starters, ook Rudy en Dave. 3 koplopers zorgden voor animatie. Het peloton wilde wel, maar ook hier is teamwork ingeburgerd. Dave 9de en Rudy 12de, na toch een goeie koers.

Liefhebbers: 31 man aan de start, ook BK Nico, Yoeri, Gert en Mathias. Reeds in R2 een kleine breuk, 10 man vooraan, Mathias mee. Yoeri wipte er in laatste instantie nog naartoe. De breuk was kompleet en het draaide vlot rond. Het kleine peloton kon de kloof niet meer dichten. Slechts in de laatste R was er vooraan ook een breukje. Mathias 2de, Yoeri 6de: schitterende uitslag !!

Proficiat Mathias met uw 2de plaats !!

Tielt-Winge 12B

Gepost door Jan Schellemans op 15/08/2019

59 deelnemers onder een dreigend wolkendek, ook Yoeri, Mathias en Jens. Een eenzaat trok er op uit. Later kreeg hij gezelschap. Mathias en Jens waagden ook hun kans naar het groepje, maar dat lukte net niet. Alles kwam weer samen. 6 renners kleurden de finale. Nog 3 kwamen erbij toen de hemelsluizen opengingen en de straten schoon spoelden. Ook renners spoelden weg. Jens was nog in een groepje achter de koplopers. Jens 22ste, Mathias 38ste en Yoeri 41ste. Na de koers scheen de zon.