☰ MENU

SNAKE ONLINE

TorfsNauwelaertsVannuetenVermarcRonald Jennen StukadoorHet 3de BedrijfAndries IvoFrank Groffi

SNAKE CYCLING TEAM

 

Londerzeel 12B

Gepost door Jan Schellemans op 07/08/2022

90 renners aan de start voor de Sint Kristoffelprijs, ook Arno. Warm weer ook, maar dat deerde het peloton blijkbaar niet. Arno 69ste in het algemeen, bij de U23 werd hij 37ste. Stevig weekendje achter de rug !!

Rapertingen 12B

Gepost door Jan Schellemans op 07/08/2022

56 deelnemers in de 30ste GP F. Mertens, ook Mathias. Het licht golvend terrein hield de renners niet tegen in hun aanvalslust. Slag om slinger waren er demmarages en Mathias was behoorlijk attent. Rond halfkoers zat hij mee in de beslissende ontsnappingen en 25 renners raakten voorop. Na enkele R was het duidelijk dat de bloemen vooraan zaten. In de finale raakten nog 4 renners weg uit deze groep en gingen voor de bloemen. Mathias 18de, goeie koers, maar de uitslag was geen weerspiegeling van zijn prestatie: hij verdiende meer !!

Bilzen 18 Masa

Gepost door Jan Schellemans op 06/08/2022

205 renners werden verdeeld over 2 pelotons. De Elite3 en A reeks met Yoeri moest eerst vertrekken. 1 minuut  later vertrok de CD reeks met Dave aan boord. Mooie omloop in Spurk. En er werd, ondanks de warmte, serieus gevlamd. Maar er reden na een tijd zoveel reeksen door mekaar dat de jury de bomen door het bos niet meer zag. In ieder geval werd Yoeri 4de/A en Dave 9de/C: toch een knap resultaat mannen !!!

Overijse 12B

Gepost door Jan Schellemans op 06/08/2022

93 renners gingen de uitdaging aan op het golvend parkoers tussen de druivenserres, ook Arno. Met een gemm van 43.5 km/u best een snel koerske op die omloop. Velen zochten vroegtijdig de douches, ook met het warme weer. Arno 27ste: knap resultaat. Zulke omlopen, dat zijn zijn ding !!!

Linden-Lubbeek 12B

Gepost door Jan Schellemans op 03/08/2022

83 renners haalden een rugnummer, ook Arno. Velen hadden afgemeld wegens de hitte. Ook de omloop schrikte velen af: via het Bleekbos klim naar Steenveld en dan de Chartreuze: koerske om van te snoepen. Reeds in R1 gingen er tegen de grond. Gevolg was dat de beentjes direct op vol moesten gaan. En dat kostte krachten, veel krachten. Het deelnemersveld werd stevig uitgedund, ronde na ronde. Ook Arno kreeg van de veeg en moest de handdoek gooien na 2 x te zijn teruggekomen. Hij was ook gepakt van de warmte.