☰ MENU

SNAKE ONLINE

FloraFrank GroffiAndries IvoSchellemansTorfsNauwelaertsHet 3de BedrijfVermarc

SNAKE CYCLING TEAM

 

Bierbeek 12B

Gepost door Jan Schellemans op 20/06/2019

73 vertrekkers in het zonnige Bierbeek voor een knap lastige koers op het gekende golvende parkoers. Koen haalde een rugnummer. Van in R1 de beuk erin. De voorspelde afvallingrace begon. Koen posteerde zich bij de eerste 25 in het peloton. So far so good. Toen ging het mis. Koen reed zijn achterwiel kapot op de cobblestones. Exit Koen. In de finale streden nog 11 renners voor de bloemen. In de laatste bocht was er nog een valpartij met slachtoffer.

BXL Tour Masters Open

Gepost door Jan Schellemans op 16/06/2019

In Brussel was een massa volk op de been voor de verkenningsomloop voor de tijdrit van de Ronde van Frankrijk. Tevens werden er verschillende wedstrijden georganiseert en waren er vele animaties. In de Master 18Open stond Koen aan de start tussen 133 deelnemers, waaronder verschillende bekende renners. Koen maakte zijn huiswerk keurig af en kreeg de nationale trui mee naar huis onder het toeziend oog van vele prominenten en Eddy Merckx himself.

Proficiat Koen met uw overwinning !!

Keerbergen VWV

Gepost door Jan Schellemans op 16/06/2019

CDE met 62 deelnemers, ook Rudy en Dave. Ze reden een dijk van een koers. Rudy voelt zich steeds beter worden en dat ziet ge aan de talrijke aanvalspogingen. Spijtig genoeg werd hij nog niet beloond voor zijn inzet. Rudy 8ste, Dave spurtte niet mee: hij voelde zich niet opperbest. Schitterende koers gezien !!!

Bij de L hadden we 41 starters, waaronder Yoeri en BK Nico. We kregen we al vroeg 5 leiders, waar de anderen hun tanden op stuk beten. Slechts diep in de finale kon een groepje met Yoeri en BK Nico aan boord korterbij sluipen, maar het gaatje raakte niet volledig dicht. Yoeri deed nog een ultieme uitvalspoging, maar ze vielen terug op zijn nek. Nico 12de, Yoeri 16de: Toch een goeie koers !!

Jut VWV

Gepost door Jan Schellemans op 15/06/2019

Met een speciale viering voor de boeg kwamen de Snakes tenhuize Betty en Jan. In de CDE met 61 starters  reden Rudy en Dave een zeer aanvallende koers. Rudy toonde zich zeer bedrijvig op een droger wordend parkoers na de plensbuien van de ochtend. Dave hield wat reserves achter de hand voor een spurt. Daar zou het ook op uitdraaien achter een koploper en Dave werd 7de, Rudy eindigde in het peloton. Knappe uitslag !!

In de L reeks (41) kregen we Yoeri, BK NIco, Koen, Mathias, Gert, Jens en Arno, die aan een debuut toe was. De 17-jarige reed een schitterende koers. 2 man animeerde de koers, en de Snakes reden een goeie koers met knappe resultaten. Maar veel aandacht ging er naar Arno, die knap gepiloteerd door Big Joe zijn koers prachtig uitreed. Koen 3de, Mathias 4de, BK Nico 9de, Jens 11de, Gert 14de en Yoeri en Arno in het peloton(netje): schitterend. Het gezellige tuinfeest was een groot succes met sportfrietjes !!Topavond DIKKE MERCI  mannen !!

Proficiat Koen met uw 3de plaats !!

Brasschaat VWV

Gepost door Jan Schellemans op 10/06/2019

Bij de CDE kregen we Rudy en Dave aan de start in de zon. De aankomst was dan weer in een plensbui. Rudy reed een dijk van een koers en werd schitterend 5de. Met Dave op een 12de plaats reden ze een knappe uitslag: super !!

Bij de Liefh slechts 29 renners aan de start, waaronder Yoeri, BK Nico en Gert. Een klein deelnemersveld met goeie renners is moeilijk koersen. Toch gingen de Snakes hun verantwoordelijkheid niet uit de weg. In de finale hadden we 1 koploper met kleine voorsprong. Gert won knap de spurt om de 2de plaats. Yoeri 7de en BK Nico 13de: schitterende uitslag.

Proficiat Gert met uw 2de plaats : top !!!