☰ MENU

SNAKE ONLINE

VermarcHet 3de BedrijfFloraVannuetenNauwelaertsRonald Jennen StukadoorAndries IvoTorfsFrank Groffi

SNAKE CYCLING TEAM

 

Schoonderbuken Oefenkoers

Gepost door Jan Schellemans op 29/07/2020

168 renners op het golvend parkoers van de oefenkoers in schaduw van Scherpenheuvel. Veel schoon volk en verschillende conti's. Ook Mathias, net terug van een stage in Spanje en Arno, die wil voelen hoe ver hij staat na de opeenvolgende koersen. Warm, doef weer. Van in het begin stond het deurtje achteraan open. Na half koers kregen we 6 leiders, die na enig vliegwerk toch een kleine voorsprong kregen. Naar de finale toe verloren we Arno met pech. Mathias eindigde in de buik van het peloton. Dat was effe bijkomen !!

VWV

Gepost door Jan Schellemans op 27/07/2020

De VWV last alle wedstrijden in 2020 af. Zie hun  facebook-pagina.

Noorderwijk Keizerskoers

Gepost door Jan Schellemans op 27/07/2020

Ter vervanging van de IC GP Rik Van Looy kregen we de Keizerskoers. Warm weer en 160 deelnemers, ook Yoeri, Gert en Arno. 4 renners animeerden de koers, 1 reed lek. De 3 stoomden door voor de bloemen. Arno moest eerder uit koers. Hij stond stil achter een valpartij. Ook Yoeri kwam uit koers in de voorlaatste ronde. Gert 86ste. De Snakes draaiden vlot mee, ere-plaatsen zaten er echter niet in. 

Nieuwrode Oefenkoers

Gepost door Jan Schellemans op 26/07/2020

159 renners, waaronder ook enkele conti's, stonden aan de startlijn voor 99 km. Ook Yoeri en Arno schreven in. Het werd een kleine vliegmeting over de licht golvende omloop met als top de Rodeberg. Wegraken lukte met uiterste moeite maar het werd steeds teniet gedaan wegens een waanzinnige snelheid: 47.52 km/u gemiddeld. Yoeri en Arno zaten goed in het pak. Arno kreeg wel schakelproblemen toen men zijn pad scheef reed. Toch eindigden ze allebei vlotjes in het peloton. Een pittig maar goe koerske: top mannen !!!

Mellery ECW

Gepost door Jan Schellemans op 21/07/2020

219 deelnemers in totaal in Waals Brabant. Bij de inschrijving meten ze de temperatuur van de deelnemers. 98 renners bij de El/MasA/U23/Jun waarbij Yoeri en Nico. Ook hier ging het er vlug aantoe, gezien het aantal opgevers. Yoeri miste het juiste spoor voor een dikke ere-plaats. Yoeri 18de, Nico 66. Bij de MasterB stonden 50 renners aan de start, ook Dave. Hij werd 26ste. Knappe koers mannen !!