☰ MENU

SNAKE ONLINE

VerpoortenNauwelaertsAlklienkaFloraSchellemansBiermansPregoFrank Groffi

SNAKE CYCLING TEAM

 

Hulshout Schaal Indekeu

Gepost door Jan Schellemans op 21/10/2018

127 deelnemers in deze Vlaamse Klassieker. De organisatoren hadden een vernieuwde omloop, én ze hadden van hun koers een 12B gemaakt: een zegen voor de streekrenners. Snake was massaal aanwezig met de 'thuisrenners' Mathias, Maarten en Nico. Ze kregen gezelschap van Yoeri, Koen, Wouter, Jens en Thomas. Stikkend warm !! Na 5km kregen we al 6 leiders, Mathias was mee. Ze draaiden vlot rond, maar zware kost met hun kleine groep. 3R later sloot een groep aan Koen en Thomas aan boord: 22 leiders. In de finale viel de kopgroep uiteen na de zware inspanning, een groepje kwam nog aansluiten. Koen 11de, Thomas 35, Mathias 38, Nico 43: schitterende prestatie van Team Snake, iedereen choco maar wij maakten mee de koers: top mannen !!! Ook een dikke pluim voor de verzorgers Ronny, Mathias en Roel, zij leverden ook knap werk in deze weersomstandigheden !!! De afterparty in de tuin bij de Familie Van der Sanden was schitterend: bedankt Gerda en Danny !!

Betekom VWV

Gepost door Jan Schellemans op 21/07/2018

Kampioenschap van Vlaanderen. CDE met Rudy en Dave. Aanvalspogingen alom, maar de koers werd pas in de finale in zijn vorm gegoten. Rudy kon zijn kansen niet echt verdedigen wegens spaakbreuk. Dave 17de !!

L reeks met Gert aan de start. De concurrentie met Hulshout was merkbaar. In de finale kregen we 4 koplopers, Gert was mee. In de spurt moest hij echter zijn meerdere erkennen. Gert 2de: schitterende prestatie!!

Proficiat Gert met uw knappe 2de plaats

Nieuwerkerken 12B

Gepost door Jan Schellemans op 16/07/2018

66 renners aan de start, ook Yoeri. Hetzelfde parkoers als gisteren bij de VWV, wel andere renners en meer km's. Stikkende warmte in Limburg. 15 leiders animeerden de koers. daarachter kregen we een groepje met Yoeri. Yoeri 36ste: schitterende herstart na zware valpartij en inactiviteit.

Gran Fondo Mautern am Donau Oostenrijk

Gepost door Jan Schellemans op 15/07/2018

294 renners in zijn reeks, op de laatste vakantiedag van Koen. Keiwarm ook. 150 km voor 2500 hm. Een loodzware opdracht. 8 renners reden weg. Daarachter een groep van 12 met Koen. De vochtvoorraad kon niet genoeg worden aangevuld en sloeg ongenadig toe bij vele renners, ook een beetje bij Koen. Hij werd 10de in zijn reeks en 12de algemeen: schitterende prestatie, knappe uitslag !!!

Nieuwerkerken VWV

Gepost door Jan Schellemans op 15/07/2018

CDE reeks met Rudy en Dave. Keiwarm in de Limburg. Wegraken was geen sinecure. Toch kwam er verbrokkeling, op het verkeerde moment echter. Rudy en Dave eindigden in het peloton.

L reeks met Nico en een heroptredende Yoeri, revaliderend na een horrorcrash. Het werd zowieso een moeilijke wedstrijd met het kleine deelnemersveld. Yoeri 5de, Nico 10de: knappe uitslag, goed resultaat !!