☰ MENU

SNAKE ONLINE

NauwelaertsAndries IvoVermarcVannuetenTorfsHet 3de BedrijfFrank GroffiFloraRonald Jennen Stukadoor

SNAKE CYCLING TEAM

 

Betekom 12B

Gepost door Jan Schellemans op 08/03/2020

144 inschrijvers, waarbij 86 U23. Voor Snake: Yoeri, Koen, Mathias, Jens en U23 Arno. 19R in een kletsnatte koers met stevige wind: hondenweer !! In R4 wipt een groepje weg uit het peloton. Een groepje met Mathias sprong er naartoe: 14 leiders. Zij zouden de koers animeren en werkten goed samen. Op een moment hadden ze meer dan 1 min. Maar het peloton bleef strijden en knaagde aan de voorsprong van de koplopers. In R12 reed Arno plat. Spijtige zaak, want hij fietste vlotjes mee in het peloton. In R18 wipte 2 man weg uit de kopgroep. Voor de meesten was het jus toen uit de benen, als ze al niet bevroren waren. Het peloton kwam nog dicht met het zicht op de meet. Mathias mooi 11de, de andere Snakes in het peloton. Knappe koers van de Snakes na een slopende koers !! 

Kruibeke-Bazel 18 Amas WAOD

Gepost door Jan Schellemans op 07/03/2020

185 renners verdeeld over 5 reeksen aan de start in Kruibeke. In C1 32 deeln, waaronder Rudy. 6 man ging er vandoor, op de hielen gezeten door 6 man, waarbij Rudy. Rudy 12de. In de B 49 deeln, waarbij Dave. Dave reed naar een 13de plaats. Knappe seizoensopener met een goeie uitslag voor de 2 Snakes.

Openingsweekend

Gepost door Jan Schellemans op 01/03/2020

Dat de Snakes nog niet in actie kwamen was volgens plan. Voor ons start het seizoen in Betekom. Sommigen keerden zondagavond terug uit stage. We hadden enkele zieken, wel griep niet corona. We zaten ook met gekwetsten, slachtoffers van crosswinds. Daarbij hield men ook rekening met de weersvoorspellingen. 

kledij-uitreiking en fotoshoot

Gepost door Jan Schellemans op 15/02/2020

Zaal De Waaier zat goed vol en in de fotostudio was een druk geklik te horen. Met dank aan fotograaf Julien. De fotoshoot is dan wel routine, iedereen ziet wel uit naar de nieuwe uitrusting. Daarna nodigde het bestuur onze leden uit voor een gezellig samenzijn met broodbuffet. Tussen pot en pint of koffie werden de vooruitzchten besproken en kwamen talloze anekdotes een bod. Iedereen kon tijdig naar huis met een uitgebreid kledij-pakket.