☰ MENU

SNAKE ONLINE

Andries IvoTorfsVermarcNauwelaertsVannuetenFrank GroffiRonald Jennen StukadoorFloraHet 3de Bedrijf

SNAKE CYCLING TEAM

 

Alken 12ABC

Gepost door Jan Schellemans op 11/10/2020

258 voorinschrijvingen, 136 renners aan de start. Mathias moest in laatste instantie afmelden, Arno ging van start. 21 x de beklimming van de Pleinstraat. 3 renners misten hun eerste bocht in de afdaling na de aankomst en knalden op een gepakeerde wagen naast de baan. Het tempo lag hoog en naarmate de koers vorderde wees alles op een massaspurt. Arno zat steeds in een goeie positie en hield goed stand. In de finaleronde stond de deur open en vielen er gaten achteraan. Het gebrek aan koersritme nekte hierbij Arno. Op naar 2021 !!

Nieuwrode 12ABC

Gepost door Jan Schellemans op 04/10/2020

115 renners aan de start, alhoewel meer dan 250 vooringeschreven hadden ???? Wel aan de start: Mathias en Arno en een sterke bezetting goeie renners. Tijdens de voormiddag had het water gegoten en stond er veel wind. In de namiddag bleef enkel de strakke wind over. Het werd toch een snelle koers, 11 x over de Rodeberg: niet van de poes !! De Snakes deden het echter voortreffelijk. Youngster Arno reed een sterke wedstrijd, ging er vol voor en streed tot op de streep: mooi. Mathias mengde zich in vluchtpogingen, maar wind en omloop waren een overtuigende factor. 2 serieuze valpartijen ontsierden de koers, 1 iets na halfkoers en 1 in de voorbereiding op de spurt: dat zag er niet goed uit. Mathias zat als getuige op de eerste rij en de impact van de val sneed bij sommigen de adem af. Hij werd toch nog mooi 20ste. Mooie koers van de Snakes, sterk gepresteerd !!

Zolder Oefenkoers Circuit

Gepost door Jan Schellemans op 27/09/2020

104 renners schreven in voor deze oefenkoers, ook Yoeri, Nico en Mathias. Weerom een gemiddelde van 47 !!!! Mathias toonde zich van in den beginnen bedrijvig in de aanvallen. Een groep van 22 met Mathias raakte wat afgescheiden, maar ze werden terug gepakt. Er werd vooraan getrokken en gesleurd, maar wegraken was niet simpel wegens de hoge snelheid. Uiteindelijk kregen 19 renners een kleine voorsprong. In de finale km's raakte 1 renner licht voorop en won de oefenkoers. Onze snakes eindigden in het peloton.

Lommel-Kristalpark

Gepost door Jan Schellemans op 13/09/2020

148 deelnemers op een prachtig parkoers in Lommel. Mooie omloop, afgesloten, brede banen, goed aangelegde rotondes, mooie aankomststrook en meer dan voldoende parking: toplocatie. Yoeri stond ook aan de start. Met geblokkerde rug, die hem zou parten spelen bij de hoge snelheid. Met nog 3R te gaan moest Yoeri de handdoek gooien. Hij was niet de enige. 

VWV EK nieuwe trui

Gepost door Jan Schellemans op 12/09/2020

Yoeri mocht bij de VWV een nieuwe trui ophalen voor de verlenging van zijn titel van Europees Kampioen.