☰ MENU

SNAKE ONLINE

FloraBiermansNauwelaertsSchellemansPregoFrank GroffiVerpoortenAlklienka

SNAKE CYCLING TEAM

 

Huppaye Oefenkoers

Gepost door Jan Schellemans op 17/02/2018

Een 50-tal renners aan de start in het Waalse Brabant. Best pittige omloop, sterk golvend met kuitenbijters erin. Vroeg in koers reed een groepje weg, Jeroen mee. Hij bracht de bloemen mee naar huis.

Proficiat Jeroen met uw vroege overwinning !!

Trainingsritten Oss (NL)

Gepost door Jan Schellemans op 11/02/2018

Bij Jeroen begon het reeds te kriebelen. Hij trok naar Holland voor een trainingsrit-koers. En deed dat goed. In zijn reeks kreeg hij een 30-tal tegenstanders. En werd meteen 3de: schitterende opener zo vroeg in het jaar.

Proficiat Jeroen met uw knappe bronzen medaille !!

Fotoshoot

Gepost door Jan Schellemans op 03/02/2018

De jaarlijks wederkerende  organisatie. De fotoshoot is de kledij-uitreiking, fotoshoot, gezellig samenzijn, teamdiner en algemene vergadering in één. De nieuwe uitrustingen werden enthousiast onthaald. Schitterende uitvoering. De avond was goed in mekaar gestoken door Betty. En geslaagd. Iedereen tevreden naar huis.

Ongeval

Gepost door Jan Schellemans op 31/01/2018

Wouter werd van zijn fiets gereden. De SUV-bestuurder knalde Wouter omver. Hij vloog over de voorkant van de wagen en plofte op een oprit. Fiets aan diggelen, schaaf-en snijwonden. Tot nader order gelukkig niks gebroken. 

GP 4 Groepstraining

Gepost door Jan Schellemans op 27/01/2018

Zachte weersomstandigheden, een streepje zon en met een opstekende frisse wind. Met 13 man de weg op. Ideaal. Met tussenstop - eindstop in Service-koers voor warme thee en allerlei bevoorrading. Heel goei training.