☰ MENU

SNAKE ONLINE

NauwelaertsFrank GroffiBiermansSchellemansAlklienkaPregoVerpoortenFlora

SNAKE CYCLING TEAM

 

Bonheiden VWV

Gepost door Jan Schellemans op 15/04/2018

CDE-reeks met Rudy en Dave. Rudy reed zijn wiel kapot en moest de strijd staken. Dave eindigdein het peloton.

L-reeks met Nico, Maarten en Thomas. Maarten mengde zich in de debatten. In de finale reed 6 man licht voor, dan 3 waarbij Maarten en dan het jagende peloton. Maarten werd verdienstelijk 9de. Nico en Thomas eindigden in het peloton.

Boutersem BvB 1.12

Gepost door Jan Schellemans op 15/04/2018

GP Wim Ruelens, Beker van België. Met een top-omloop door het Hagelandse: bergop en bergaf via Binkom, Vissenaken-Kerk en 8 x de Kalenberg (Maskesberg), duidelijk gene kattepis. Met een wildcard stonden we tussen het kruim van het wielerpeloton. Ploegleiders Jonathan en Kurt kregen volgnummer 25: geen sinecure voor depannage. Yoeri, Koen, Wouter, Mathias, Wesley, Gert en Jeroen waren echter niet van plan zich onbetuigd naar de slechtbank te laten voeren. In de grote R kregen we 10 leiders, Jeroen was mee. Na 50 km kreeg hij bandbreuk en kwam terug in het peloton. In de plaatselijke R's werden de koplopers terug gegrepen. Koen reed voor- en achteraan tegelijk lek. Wat later: de man voor Yoeri plofte tegen grond en Yoeri en enkelen stuikten erover. Hiermee verloren we 2 klassementsrenners. In de laatse 2R kregen we 8 koplopers: Mathias was mee. Met een lichte voorsprong streden ze voor de bloemen: Mathias 8ste. Jeroen werd nog 27ste, het team werd 15de: Méér dan een schitterende prestatie van het ganse team: PRACHTIG RESULTAAT: dikke proficiat !!

Zonderschot 12B

Gepost door Jan Schellemans op 13/04/2018

147 renners voor de start van het 'avondseizoen'. Yoeri, Dave, Maarten en Gert schreven in. Nerveus gedoe. Reeds in R1 een valpartij en het grootste geelte zette voet aan grond, ook de Snakes. In R2 opnieuw valpartij midden in het peloton, net voorbij de aankomst. Weer stonden de Snakes te voet. De inhaalrace sneed vele renners de adem af. Zo verloren wij ook Dave en Maarten. De enorm snelle koers zorgde dat we naar een massaspurt gingen. De snakes mengden zich niet in de nerveuze debatten. Ze eindigden  zonder kleerscheuren in het peloton.

Someren NL St Jozef Klassieker Amat

Gepost door Jan Schellemans op 08/04/2018

102 deelnemers in de 29ste St Jozef Klassieker voor amateurs. Ook Jeroen trok naar Holland. Nog voor halfkoers zat Jeroen in een ontsnapping, maar het jagende peloton liet niet begaan. In de finale raakte 2 man licht voor, de rest knalde in de massaspurt. Jeroen 7de, goeie uitslag in een ploegenspel-koers.

Buggenhout VWF

Gepost door Jan Schellemans op 07/04/2018

86 deelnemers in de A-serie, ook Maarten. Na 2/3de koers kregen we 18 leiders, Maarten was mee. In de finale kregen we 3 man licht voor. In de spurt verdedigde Maarten met verve zijn positie: Maarten 6de: goeie koers !!

46 Deelnemers in de B-serie, ook Dave. Het was zijn eerste koers. Dave werd verdienstelijk 17de na een goeie koers !!