☰ MENU

SNAKE ONLINE

SchellemansBiermansNauwelaertsFrank GroffiFloraVerpoortenPregoAlklienka

SNAKE CYCLING TEAM

 

't Goor 18O Amat

Gepost door Jan Schellemans op 16/10/2018

49 deelnemers, waarbij Rudy, Wesley en Gert. De kleine omloop, door allerlei wegenwerken, maakte de koers zwaar. Haakse bochten, optrekken en stilvallen, moeilijk. Naar de finale toe kregen we 2 leiders, dan 4 achtervolgers met Wesley. Zo zouden ze ook naar de meet rijden. In de spurt kon Wesley beslag op de 2de plaats in zijn reeks. Gert werd nog knap 5de in de A. Schitterend resultaat!!

Proficiat Wesley met uw knappe 2de plaats !! 

't Goor 12b Sluiting

Gepost door Jan Schellemans op 16/10/2018

58 deelnemers aan de start in het zeer zonnige Heist-Goor. Ook in deze reeks hadden we 3 renners, nl. Yoeri en Nico, die er al een werkdag hadden opzitten, en Koen. We verloren Nico na pech. In het peloton reden Koen en Yoeri attent mee. Goed over halfkoers kregen we 2 leiders, Yoeri was mee. Een 3de sprong er nog naartoe. Meer dan 25 sec kregen ze niet van een steeds jagend peloton. Toch bleven ze nipt vooruit. In de spurt moest Yoeri zijn duimen leggen tegen de 2 en net voor een aanstormend peloton werd hij 3de, Koen 28: schitterende koers !!

Proficiat Yoeri met uw knappe 3de plaats !!

Alken 18 Open

Gepost door Jan Schellemans op 14/10/2018

59 renners aan de start met een sterke Snake-delegatie. Yoeri, Nico, Koen, Mathias, Thomas en Wesley stonden mee aan de start van de Limburgse sluitingsprijs, samen met een pak uitstekende renners, toppers ook. 16 man reed weg met Mathias erbij en nog 9 sloten aan, waarbij Yoeri en Wesley. Nico en Koen probeerden nog hun wagentje aan te pikken, maar het lukte net niet. in de finale viel de kopgroep uiteen en 3 reden naar de bloemen. Mathias 10de, Yoeri 12de en Wesley 16de. De andere Snakes in het peloton(netje) na een heel sterke koers !!. 

Lommel-Kolonie 12B

Gepost door Jan Schellemans op 13/10/2018

54 renners aan de start, vele toppers ook. Ook Yoeri zocht het in Limburg. 13 man reden weg waaronder Yoeri. Het draaide vlot vooraan en het werd duidelijk dat de winnaar bij deze groep zat. In de finale kon nog 1 renner wegwippen en pakte zo be bloemen. Yoeri 13de na een knappe koers !!

Noorderwijk VWV Sluitingsprijs

Gepost door Jan Schellemans op 06/10/2018

CDE met 66 deelnemers aan de start van de sluitingsprijs, ook Rudy en Dave. 5 man animeerde de koers. Achteraan stond de deur goed open. Rudy en Dave hielden goed stand in het peloton. Bij het ingaan van de laatste R reed Rudy plat. Dave werd nog 17de in zijn laatste koers .

Liefh: 67 renners aan de start, ook Yoeri, Belgisch Kampioen Nico, Koen, Mathias, Jens, Thomas, Wesley en Antwerps Provinciaal Kampioen Gert. De Snakes waren tuk op goed resultaat en lieten dat ook blijken. We waren steeds betrokken partij. We kregen 13 leiders, waarbij Mathias, Jens en Gert. Jens reed zijn wiel in de prak. In de finale waren de gebruikelijke schermutselingen en viel de kopgroep uiteen. Mathias 5de, Gert 6de, Yoeri 14de en Nico 18de. De anderen zaten in het peloton. Goeie koers van de Snakes, knappe resultaten. VWV-2018 hoofdstuk afgesloten, we kijken al volop uit naar 2019 !!!