☰ MENU

SNAKE ONLINE

Andries IvoHet 3de BedrijfNauwelaertsSchellemansTorfsFrank GroffiVermarcFlora

SNAKE CYCLING TEAM

 

Herk-de-Stad Juniors

Gepost door Jan Schellemans op 05/10/2019

85 deelnemers in het droge Herk, ook Arno. 32 renners DNF. Een kopgroep van 12 animeerde de koers. In de finale kregen we wijzigingen in het koersverloop en de kopgroep: 9 leiders. Arno hield zich goed staande in het peloton. Arno 44ste na een zwaar koerske !!

Noorderwijk VWV Slot

Gepost door Jan Schellemans op 05/10/2019

102 renners in de zonnige, maar frisse Sluitingsprijs VWV. 49 renners in de CDE, met Rudy en Dave. 5 man kleurde het koersverloop. Het peloton kreeg het gat niet meer dicht, ondanks verschillende initiatieven, waarbij ook de Snakes betrokken waren. Dave 12de, Rudy in het peloton.

A's: 53 deelnemers waarbij EK Yoeri, Koen, Mathias, Gert en Jens. In het begin waren Mathias, Koen en Gert in aanvalspogingen. Wat later kregen we 6 leiders: Mathias en Jens waren mee. De kopgroep vergrootte elke R zijn voorsprong. Later kregen we in golven achtervolgende groepjes, waarin ook EK Yoeri en Koen. Naar de finale toe reed 1 van de koplopers plat. De 5 gingen spurten naar de bloemen. Mathias 3de, Jens 4de, Koen 14de, EK Yoeri 17e en Gert 22ste: Zeer knappe koers van de Snakes. 4de plaats van Jens mag ook in de picture gezet worden!!!

Proficiat Mathias met uw 3de plaats !!!!

St Gillis Waas Juniors

Gepost door Jan Schellemans op 28/09/2019

97 deelnemers in het winderige vlakke Waasland, ook Arno. Bijna de helft van de deelnemers werd uitgeteld, mede door de wind. Arno reed een goeie koers, was een paar keer mee in de aanval. In de laatste R ging echter het licht uit. Goeie koers , echter DNF.

Stekene 12B

Gepost door Jan Schellemans op 28/09/2019

76 renners in het winderige, vlakke Land van Waas, ook Koen.  4 man animeerde de koers: sterk. Het verschil bleef luttele seconden. 1/3de van het pak moest uit koers. Koen 25ste na een zwaar koerske !!

Zolder Cycling Cup

Gepost door Jan Schellemans op 22/09/2019

Veel volk op en om het circuit van Zolder voor de Cycling Cup. 59 deelnemers in de reeks -40, ook Koen. 5 man rijden weg. Koen wipte achterna maar kreeg het gaatje niet dicht. Hij werd terug gepakt. Dan probeerde hij opnieuw en met 5 man reden ze naar de 5 koplopers. Aan de meet kwamen ze samen met de 5. Koen 6de: knappe uitslag.