☰ MENU

SNAKE ONLINE

NauwelaertsTorfsVannuetenFrank GroffiVermarcRonald Jennen StukadoorAndries IvoHet 3de Bedrijf

SNAKE CYCLING TEAM

 

CC Meer-Hoogstraten catB

Gepost door Jan Schellemans op 04/12/2022

53 elite2 renners aan de start, ook nieuwkomer Jens. Het recreatiedomein De Mosten was het schitterende kader waarin gecrosst werd. Een koude en stevige wind was de voorbode van de eerste winterprik. Voor de crossers dagelijkse kost. Een bikkelharde strijd op het pittige parkoer. Jens 13de: knappe uitslag !!! 

Jens Gys

Gepost door Jan Schellemans op 01/12/2022

Met de komst van crosser-wegrenner Jens Gys uit Gierle kregen we nog een stevige versterking. De papa van 2 komt met onmiddellijke ingang het team versterken en mag gelijk aantreden in onze outfit. Welkom en veel succes Jens !!

Stan Geukens

Gepost door Jan Schellemans op 02/11/2022

Stan Geukens komt het team vervoegen. De talentvolle student koos voor ons project om verschillende redenen. Met deze heten we Stan welkom bij ons team !!

Snake reunie

Gepost door Jan Schellemans op 30/10/2022

Onze restaurantdag werd dit jaar opnieuw geannuleerd wegens velerlei redenen. Toch hielden we eraan om het team samen te brengen op deze bepaalde dag. Algemene vergadering, vergoedingafhandeling en tekenen van de contracten 2023 stonden samen met het Snake-diner op de agenda. Het werd een prettige avond in het 3de Bedrijf en een aangename kennismaking met nieuwe mensen. Met deze bedanken we onze sponsors voor het afgelopen jaar. Op naar 2023 !!!

Waarloos ATB

Gepost door Jan Schellemans op 30/10/2022

73 deelnemers aan de start in de mix-reeks ATB en cyclocrossfietsen. Voor Snake kregen we Nick aan de start. De droge omloop gaf wel een voordeel aan de CC-fietsen. Nick startte sterk in de top-10. De hoge snelheid en de weinige recuperatiestukken deden hem echter terugvallen. Nick, niet helemaal tevreden, 38ste na een zware wedstrijd.