☰ MENU

SNAKE ONLINE

TorfsFrank GroffiFloraVermarcVannuetenRonald Jennen StukadoorAndries IvoNauwelaertsHet 3de Bedrijf

SNAKE CYCLING TEAM

 

Organisaties

Gepost door Jan Schellemans op 19/04/2021

Met mondjesmaat maar geleidelijk aan, worden er meer en meer wedstrijden die in de steigers staan, bekendgemaakt. Waar al kan ingeschreven worden, zal een massa namen op papier staan. Hoe meer wedstrijden er zullen komen, hoe meer de toestand zich zal normaliseren. Het voornaamste is dat we (hopelijk) weldra kunnen koersen !!

Sneeuw

Gepost door Jan Schellemans op 05/04/2021

Sneeuw stuurt het land in de war. Maandagavond viel de eerste sneeuw. Dinsdag viel er veel sneeuw. Ook woensdagochtend nog. In de namiddag was er bijna niks meer over en kon de Scheldeprijs toch doorgaan met een verrassend verloop.

Digiworx

Gepost door Jan Schellemans op 30/03/2021

De corona-crisis brengt meer internetcriminaliteit met zich mee op allerhande manieren. Ook Snake werd al geviseerd. Maar de mensen van Digiworx hebben dat prachtig opgelost, waarvoor dank !!

Beter weer in aantocht

Gepost door Jan Schellemans op 27/03/2021

Stilaan komt het betere weer in zicht. De renners zitten echter reeds op trainingsschema, wel de lightversie. Nog even doorbijten en dan kunnen we terug rugnummers opspelden. Zo hopen we althans. 

Kledij

Gepost door Jan Schellemans op 15/03/2021

De renners kregen nieuwe kledij-items voor 2021. Het design 2020 blijft behouden. Vermarc leverde ook nieuwigheden. De uitdeling is op afspraak en geheel volgens de corona regels. Nog even volhouden, dan kunnen we weer koersen.  We blijven optimistist.