☰ MENU

SNAKE ONLINE

Andries IvoVermarcFrank GroffiSchellemansTorfsHet 3de BedrijfFloraNauwelaerts

SNAKE CYCLING TEAM

 

Retie 12B

Gepost door Jan Schellemans op 21/04/2019

135 deelnemers op Paasmaandag. Pasen had een zeer gering aanbod aan wedstrijden. In Retie stonden Yoeri, Nico en Jens aan het vertrek tussen een pak aan kwaliteit.  Traditioneel konden we rekenen op veel wind. Maar ook de temperatuur zou een belangrijke rol spelen: 27°. Half koers kleurden 4 man de koers. Jens streed vlot vooraan in het peloton mee, dat even later in 2 scheurde. Yoeri zat met Nico in groep 3. Bij de volgende doortocht reden 9 renners achter de 4 koplopers en Yoeri was mee. Later vielen er hier nog 2 af. Uit de achtergrond kwam echter een groep terug en viel in de laatste R nog op de groep van Big Joe. Al de rest was uit koers. Yoeri 24ste: knappe race, maar hij kreeg niet wat hij verdiende !! Jens eindigde nog in het peloton.

Deurne-Diest VWV

Gepost door Jan Schellemans op 14/04/2019

Herinneringsprijs Jeroen Goeleven. Een jaar geleden stierf Jeroen. De herinnering blijft en is sterk aanwezig in het team.  Vader Danny sprak de renners toe in beide reeksen. Aangrijpende momenten.

CDE reeks met 56 vertrekkers Rudy en Dave. In deze koers kleurden 3 man de reeks. Zij zouden strijden voor de bloemen. De Snakes waren gretig en reden een sterke koers. Dave 7de en Rudy 13de: mooie uitslag.

Liefhebbers: 80 deelnemers met BK Nico, PK Gert, Yoeri, Koen en Mathias. Reeds vroeg in koers kregen we 6 leiders, Koen en Jens mee. Ze kregen een ruime voorsprong. Het peloton zat echter niet stil en kwam terug tot 20 sec. Het signaal om er vooraan terug in te vliegen. De 6 gingen voor de bloemen. Jens 5de en Koen 6de, de rest eindigde in het peloton. Schitterende koers, knap resultaat: Jeroen zal tevreden zijn.

Zonderschot 12B

Gepost door Jan Schellemans op 12/04/2019

116 starters in de openingskoers van avondkoersen.  Met Yoeri, Koen, Mathias, Gert en Jens hadden we 5 vertegenwoordigers. De koers kende zijn traditioneel snel verloop, ook mede door de aanwezigheid van veel topkwaliteit. Ook wel wat buitenlanders. Gert en Jens reden plat. Koen reed stukken. Halfkoers kregen we 21 leiders, waarbij Mathias. Zij zouden strijden voor de bloemen. Mathias 11de, Yoeri in peloton: knap resultaat.

Zutendaal 12B

Gepost door Jan Schellemans op 06/04/2019

164 deelnemers an deze Euregioklassementskoers, ook Yoeri. Hij besloot toch te starten, ondanks opkomende verkoudheid. Dat heeft hij cash moeten betalen. Het prachtig golvend parkoers, de hoge snelheid en het enorm sterke deelnemersveld lieten geen afwijking op de slappe adem en benen toe. 

La Morvandelle Bourgogne France

Gepost door Jan Schellemans op 06/04/2019

Frankrijk, Bourgogne. Gran Fondo La Morvandelle: 132 km met 2000 htm met 3 stevige klimmen. Koen stond tussen een uitgelezen deelnemersveld met veel toppers. Tot de laatste klim zat hij in de kopgroep. In de verwarring met de renners van de korte afstand verloor hij voeling met de kop. Hij kwam terug tot op meters, maar in de eindspurt moest hij zijn meerdere erkennen. Koen 2de in de B en 11de over-all: schitterend.

Proficiat Koen met uw knappe 2de plaats !!!