☰ MENU

SNAKE ONLINE

VannuetenHet 3de BedrijfFloraNauwelaertsVermarcTorfsAndries IvoRonald Jennen StukadoorFrank Groffi

SNAKE CYCLING TEAM

 

Fandag - Restaurantdag

Gepost door Jan Schellemans op 27/10/2019

Onze fan- en eetdag was een groot succes. Vooreerst was er onze algemene vergadering. Vanaf 11.30u mochten we een pak volk verwelkomen, waaronder vele oud-renners. Onder meer 'den Bjorn' was vanuit Spanje overgekomen voor onze lekkere sportfrietjes. De teamleden en hun respectievelijke partners verzorgden hun fans tot in de puntjes. Overheerlijke maaltijden werden in de keuken op de schotels getoverd. Een mooie tombola met prachtige prijzen raakte naar traditie volledig uitverkocht. Om 20u werd de keuken gesloten na een prachtige maar zware werkdag. 

Langs deze weg willen we dan ook iedereen danken die onze fandag mee tot een succes heeft gemaakt !!! 

Sluitingsprijs B Amas

Gepost door Jan Schellemans op 15/10/2019

42 deelnemers, verdeeld over 4 categories, waaronder ook Dave. Ondanks de regen was er toch feeststemming, zeker aan de wijnstand bij Bellezza. Het ging er stevig aan toe in de koers. Dave was zeer bedrijvig en was meerdere keren betrokken in ontsnappingspogingen. Toch werden ze keer op keer terug gepakt. Dave gokte op zijn spurt en werd verdienstelijk 6de in zijn reeks. Dave 6de : goeie uitslag na een sterke koers !!!

Sluitingsprijs A 12B

Gepost door Jan Schellemans op 15/10/2019

49 deelnemers trotseerden de regen voor het traditionele wielerslot op 't Goor. We konden rekenen op Yoeri, Nico, Koen en Jens. Het ging er snel aan toe. In de eerste koershelft waren de Snakes steeds betrokken partij. Na 2/3de koers viel er een gat achter 8 koplopers, en wij zaten te ver. Het euvel kon niet meer hersteld worden en de vogels waren gaan vliegen. Slechts 1 man sprong nog weg uit het peloton en reed het gat dicht op de koplopers. Erop en erover. De Snakes eindigden in het peloton, na een mooi seizoen. Iedereen tevreden !!

Het feestje achteraf in het 3de bedrijf was een toppertje. We sloten af in stijl. Hoed af voor de Snakes na een knap seizoen !!

Heist-Goor Juniors

Gepost door Jan Schellemans op 13/10/2019

73 renners aan de start, ook Arno. De wind speelde een grote rol in de sluitingsprijs voor de jeugd. Het ging er snel aan toe. Arno ging enkele keren mee in de ontsnapping. Een kopgroepje ging voor de bloemen, maar werden op de meet terug bijgehaald. Arno nam geen risico voor de spurt en reed in de buik van peloton zijn koers goed uit. Arno 34ste. Chapeau voor de jongeman, die meer dan goed zijn plan trok in zijn eerste (half) jaar in het wielerpeloton.

Alken 18O

Gepost door Jan Schellemans op 13/10/2019

62 deelnemers en een pak kwaliteit in de Limburgse sluitingsprijs, ook Yoeri, Nico, Koen, Mathias en Jens. De golvende omloop moest 19 keer gedaan worden en de stevige wind was zeker geen ploegmaat. De snelheid lag meteen zeer hoog. Vroeg in koers kregen 6 leiders, Mathias en Jens waren mee. Het draaide vlot en toch werden ze terug gepakt. Achteraan stond de deur open en de helft zou uit koers verdwijnen. Wat later kregen we een kopgroep van 18 met Mathias, Jens en Koen aan boord. Weer draaide het vlot en weer werden ze terug gepakt. Naar de finale toe kregen we 10 leiders en weer was Mathias mee. Ditmaal zouden ze het uitzingen tot de meet. Alhoewel, in de laatste R ging er nog 1 renner vandoor en won de koers. In de spurt plaatste Mathias zich op het podium met een knappe 3de plaats na een slopende koers. Jens 19de en koen 23ste: schtitterende koers van de Snakes!!

Proficiat Mathias met uw 3de plaats !!