☰ MENU

SNAKE ONLINE

TorfsFrank GroffiVermarcVannuetenAndries IvoHet 3de BedrijfFloraRonald Jennen StukadoorNauwelaerts

SNAKE CYCLING TEAM

 

Drankvoorraad

Gepost door Jan Schellemans op 10/06/2021

De (eindelijke) seizoensopener staat voor de deur. Met dank aan Johan hebben we de ijskasten opnieuw kunnen vullen. Het warme weer zal zeker zijn tol eisen. Gelukkig is de routine nog niet weg.

Pech onderweg

Gepost door Jan Schellemans op 07/06/2021

Gert raakte betrokken in een ongeval op training. Het verdict was zwaar: gebroken duim, sleutelbeenbreuk en schaafwonden. Zijn eerste optreden moet enkele weken uitgesteld worden. We wensen hem spoedig herstel !!

3-vaarten toer

Gepost door Jan Schellemans op 08/05/2021

3-vaarten toer of 500 km rit. Gert zat een tijdje met het idee, Jens ging mee in het verhaal. Weersvooruitzichten voor zaterdag: regen en wind tot na de middag, dan opklaringen en droog. Om 04.00 liepen de wekkers af bij de 2 Snakes en met een 3de kompaan gingen ze op pad. Verdeeld over de dag wisselden Snakes en fietsvrienden voor steun en kopwerk. Coronaproof. Af en toe waren er de nodige sanitaire stops, ook voor bevoorrading en lekke banden. Om 22.30 u kwam het bericht dat de tocht met succes gedaan was. Met dank aan allen die hielpen om dit tot een goed einde te brengen. In de marge van dit gebeuren reed Koen, deels steunend aan de Snakes en deels apart, een tocht van 335 km. Corona doet wat met een mens.

Organisaties

Gepost door Jan Schellemans op 19/04/2021

Met mondjesmaat maar geleidelijk aan, worden er meer en meer wedstrijden die in de steigers staan, bekendgemaakt. Waar al kan ingeschreven worden, zal een massa namen op papier staan. Hoe meer wedstrijden er zullen komen, hoe meer de toestand zich zal normaliseren. Het voornaamste is dat we (hopelijk) weldra kunnen koersen !!

Sneeuw

Gepost door Jan Schellemans op 05/04/2021

Sneeuw stuurt het land in de war. Maandagavond viel de eerste sneeuw. Dinsdag viel er veel sneeuw. Ook woensdagochtend nog. In de namiddag was er bijna niks meer over en kon de Scheldeprijs toch doorgaan met een verrassend verloop.