☰ MENU

SNAKE ONLINE

TorfsVermarcRonald Jennen StukadoorVannuetenAndries IvoFrank GroffiHet 3de BedrijfNauwelaerts

SNAKE CYCLING TEAM

 

St Amands WAOD

Gepost door Jan Schellemans op 15/05/2022

41 deelnemers in de B-reeks aan de start in het Scheldeland, ook Dave. Goed georganiseerd op mooie wegen, weliswaar zo vlak als een biljart. Wel veel wind, en die zou een grote rol spelen. 4 man raakte voorop en zij zouden voor de bloemen gaan. In het peloton werd stevig gekoerst, maar het gat raakte niet dicht. in de finale raakten er nog enkelen weg uit het peloton, waarin Dave eindigde na een snel koerske.

57 deelnemers in de A-reeks, waarbij Yoeri en Gert. Reeds in R1 kregen we 10 koplopers, waarbij Gert. Na 1/3 koers deed Yoeri een poging om het gat te dichten, maar de wind was te sterk. Na 3/4de koers sloten vooraan toch 5 man aan. 15 koplopers met Gert. In de finale reden 2 man weg uit de kopgroep en gingen voor de bloemen. Gert eindigde verdienstelijk 9de en Yoeri in het peloton.

Zandhoven IC2

Gepost door Jan Schellemans op 08/05/2022

164 renners aan de start voor de GP Juul Marinus IC2. Bij Snake: Dave, Nico, Yoeri, Gert, Arno, Doowan en Mathias. In de volgwagen Jonathan en Kurt. In de post Ronny, Jens, Mathias K en Jan. Na 6R kregen we kopgroep van 26 in 2 tijden. Ze kregen een voorsprong van 45 sec. Iedereen dacht dat de koers gereden was. Snake had ondertussen nog steeds 5 renners in het peloton en ze deden het schitterend: Dave, Nico, Yoeri, Arno en Gert. Alles kwam weer samen. Met nog 3R te gaan kregen we 5 koplopers, en opnieuw zagen velen het einde van de koers. Toch viel in de finale het peloton opnieuw op de koplopers en kregen we massaspurt. De Snakes werden wat weggedrumd in het hectische slot. Iedereen bleef recht tot ieders tevredenheid. De Snakes hadden een dijk van een koers gereden, hard gewerkt en een dikke (voor sommigen onverwachte) maar puike prestatie afgeleverd. Chapeau mannen, wat een spirit. De (sport)frietjes achteraf smaakten heerlijk en waren dikverdiend !!!

Baal VWV Balenberg

Gepost door Jan Schellemans op 07/05/2022

PK Vlaams Brabant: locatie Balenberg. In de CDE-klasse kregen we Yoeri en Dave aan de startlijn. Het werd een pittig koerske met 2 x een bergop(je) dat in de kleren kroop, en een bergaf met wind op kop. Yoeri moest de strijd staken na valpartij. Geschroefd en geblutst aan de linkerzijde. Dave ondervond de gevolgen van een misverstand aan de aankomstlijn en kon zijn kansen niet meer ten volle benutten voor de finalespurt. Dave 26ste.

Bij de Liefhebbers hadden we Doowan aan de start op een parkoers dat niet het zijne was. Hij moest dan ook de handdoek gooien na halfkoers. De anderen verkozen niet te koersen met het oog op zondag !!

Kortessem 12B

Gepost door Jan Schellemans op 01/05/2022

152 renners in de 1-mei prijs in de Limburg, ook Yoeri. Hier stond een pak kwaliteit aan de start. Dat vertaalde zich in de snelheid van de koers. Gas open !!!!Maar, wat er ook geprobeerd werd, de groep bleef gesloten. Slechts diep in de finale kregen 4 renners een kleine voorsprong van 10 sec. Zij gingen dan ook voor de bloemen. Yoeri eindigde verdienstelijk in het peloton. Opzet geslaagd !!

Grashei VWV

Gepost door Jan Schellemans op 30/04/2022

54 deelnemers in de CDE, waarbij Nico, Yoeri en Dave. De Snakes waren meerdere keren betrokken bij enkele veldslagen, maar de bres werd steeds gedicht. Tot een 4-tal een gaatje kreeg en de bloemen waren weg. Dave weerde zich nog dapper in de spurt en werd 12de. Yoeri en Nico eindigden in het peloton.

83 renners liefst aan de start bij de liefhebbers, ook Arno, Gert en opnieuw Nico, die er kilometers bij wilde. Snel koerske met voortdurende wijzigingen. Ook achteraan had dat gevolgen, want de deur stond open. Arno en Gert waren ook betrokken in enkele pogingen, maar dat ging telkens niet door. 3 man reed zich naar de kop van de koers en het podium was weg. Arno eindigde in de groep. Gert eindigde rond plaats 15, maar werd niet opgenomen in de uitslag. Het zal aan de zon gelegen hebben zeker.