☰ MENU

SNAKE ONLINE

FloraNauwelaertsFrank GroffiHet 3de BedrijfSchellemansVermarcTorfsAndries Ivo

SNAKE CYCLING TEAM

 

Fandag

Gepost door Jan Schellemans op 29/10/2018

Meer nog dan de vorige jaren hebben de fans zich gemeld op deze dag. Nooit was opkomst zo groot. Onze menukaart is al jaren dezelfde en de mensen weten onze lekkere bereidingen te waarderen. Onze alom gekende tombola kende een geweldig succes. Het team leverde dan ook een knalprestatie af: de mannen en uiteraard ook de dames weten waarom !!! aan ieder die aanwezig was : DANK U !!

Overzicht

Gepost door Jan Schellemans op 18/10/2018

Snake beleefde een prachtig jaar. We namen deel aan maar liefst 124 wedstrijden in binnen- en buitenland. We stonden maar liefst 24 keer op het podium, waarvan we 9 keer de eerste plaats innamen. Over de grenzen heen van verschillende disciplines, van tijdrijden, over de VWV, 12B en 18O, tot zelfs Gran Fondo in Oostenrijk. Met een Provinciale titel tijdrijden in Limburg bij de Amateurs, een Provinciale titel van Antwerpen bij de VWV en als kers op de taart een Nationale titel bij de VWV, hingen we knappe truien in onze kleerkast. En of we mogen fier zijn op onze Snakes. We mogen ook de crew niet vergeten, die zich wegcijferen in het belang van onze renners:  BEDANKT !!

't Goor 18O Amat

Gepost door Jan Schellemans op 16/10/2018

49 deelnemers, waarbij Rudy, Wesley en Gert. De kleine omloop, door allerlei wegenwerken, maakte de koers zwaar. Haakse bochten, optrekken en stilvallen, moeilijk. Naar de finale toe kregen we 2 leiders, dan 4 achtervolgers met Wesley. Zo zouden ze ook naar de meet rijden. In de spurt kon Wesley beslag op de 2de plaats in zijn reeks. Gert werd nog knap 5de in de A. Schitterend resultaat!!

Proficiat Wesley met uw knappe 2de plaats !! 

't Goor 12b Sluiting

Gepost door Jan Schellemans op 16/10/2018

58 deelnemers aan de start in het zeer zonnige Heist-Goor. Ook in deze reeks hadden we 3 renners, nl. Yoeri en Nico, die er al een werkdag hadden opzitten, en Koen. We verloren Nico na pech. In het peloton reden Koen en Yoeri attent mee. Goed over halfkoers kregen we 2 leiders, Yoeri was mee. Een 3de sprong er nog naartoe. Meer dan 25 sec kregen ze niet van een steeds jagend peloton. Toch bleven ze nipt vooruit. In de spurt moest Yoeri zijn duimen leggen tegen de 2 en net voor een aanstormend peloton werd hij 3de, Koen 28: schitterende koers !!

Proficiat Yoeri met uw knappe 3de plaats !!

Alken 18 Open

Gepost door Jan Schellemans op 14/10/2018

59 renners aan de start met een sterke Snake-delegatie. Yoeri, Nico, Koen, Mathias, Thomas en Wesley stonden mee aan de start van de Limburgse sluitingsprijs, samen met een pak uitstekende renners, toppers ook. 16 man reed weg met Mathias erbij en nog 9 sloten aan, waarbij Yoeri en Wesley. Nico en Koen probeerden nog hun wagentje aan te pikken, maar het lukte net niet. in de finale viel de kopgroep uiteen en 3 reden naar de bloemen. Mathias 10de, Yoeri 12de en Wesley 16de. De andere Snakes in het peloton(netje) na een heel sterke koers !!.