☰ MENU

SNAKE ONLINE

Frank GroffiTorfsVermarcAndries IvoNauwelaertsHet 3de BedrijfRonald Jennen StukadoorVannueten

SNAKE CYCLING TEAM

 

Kallo WAOD

Gepost door Jan Schellemans op 19/03/2023

Maar liefst 145 renners, verdeeld over de reeksen, stonden in het winderige en frisse Kallo aan de start. Bij de B's kregen we 20 starters, waarbij Yoeri, Nico en Dave. Het ging er snel aan toe. Dave luidde vroeg de aanvalstrom en trok ten strijde. Hij kreeg een mooie voorsprong. Maar tegen de overmacht moest hij de duimen leggen. Terwijl hij aan het bekomen was, splitse de groep en reden er 10 weg, Yoeri was mee. Ondertussen waren we in het tumult Nico verloren met een gebroken spaak in het voorwiel. Vooraan lag het niet stil met aanvalspogingen alom. Het duurde tot in de laatste R dat er wat rek in de groep zat. Yoeri 7de, Dave 13de en Nico 18de: sterke start !!

Dessel XCO MTB

Gepost door Jan Schellemans op 04/03/2023

62 deelnemers in de Masterclass, waarbij Jens. In de Funklasse stond Nick aan de start. Harde wedstrijd, mooi parkoers ook, een pak renners (rensters). Nick reed zich naar een mooie 17de plaats, na een periode van blessures en ziekte: veelbelovend voor het komende seizoen!! Jens eindigde knap op de 5de plaats. Hiermee sluit hij zijn winter af en komt er een rustperiode aan, die welverdiend is !! Knap resultaat mannen !!

Rotem MTB

Gepost door Jan Schellemans op 26/02/2023

Tijdens het openingsweekend van het wegseizoen stapte enkel Jens nog in competitie, zij het dan in de MTB. De XCO series van Cycl. Vlaanderen. Een enorm pak MTB'ers kwam er in alle categorieën aan de start. Bij de Masters en Elite3 59 renners, waarbij Jens. In de Elite3 werd Jens verdienstelijk 6de na een knappe koers. Overstappen van crossfiets naar MTB is niet evident. Mooi resultaat.  Jens 6de !!!

Fotoshoot 23

Gepost door Jan Schellemans op 18/02/2023

Het team verzamelde in De Waaier in Jut voor de fotoshoot van renners en crew in de studio van Diafo. Fotograaf Raymond maakte er werk van. Ook Yelena van Yve Images was erbij. De studente gaat ons steunen in de administratie en met beeldmateriaal. Na de fotos schoven de voeten onder tafel voor de lekkere pistolets van Spar Mijlstraat en drankjes van Bierhandel Nauwelaerts. Gezellige avond voor het team !!!

Zelzate Cross D

Gepost door Jan Schellemans op 11/02/2023

44 deelnemers in Zelzate, ook Jens. De weersomstandigheden waren ideaal om er een mooie cross van te maken. Jens reeds dan ook de perfecte koers en pakte de bloemen mee naar huis. Jens 1ste !!

Proficiat Jens met uw overwinning !!