☰ MENU

SNAKE ONLINE

NauwelaertsRonald Jennen StukadoorTorfsAndries IvoVermarcFrank GroffiHet 3de BedrijfVannueten

SNAKE CYCLING TEAM

 

Kieldrecht Waod

Gepost door Jan Schellemans op 25/09/2023

100 renners streken neer in de Wase Polders. Bij de B-reeks 34 starters, waarbij Dave en Yoeri. Zonnige weersomstandigheden, mooi wegen, alleen een smalle S-bocht zorgde voor enig gevaar. Er was veel initiatief, vluchtplannen en pogingen, maar wegraken lukte niet. Dan maar de groepsspurt. Dave 4de en Yoeri 7de: knappe uitslag, mooie presetatie !!

Kasterlee Cross PK Antw

Gepost door Jan Schellemans op 24/09/2023

69 deelnemers in Kasterlee, ook Jens. Ideale weersomstandigheden om te crossen. Jens had al lang zijn zinnen op deze cross gezet, maar een evidentie op succes is dat niet. Ditmaal echter wel en Jens reed opnieuw naar een schitterende overwinning, inclusief de Provinciale Titel van Antwerpen !!

Proficiat Jens met uw Provinciale titel !!

Meerhout-Zittaart 12B

Gepost door Jan Schellemans op 23/09/2023

78 renners aan de start met veel toppers en klasse. Ook Stan en Mathias stonden in deze topbezetting. Met de beklimming van de Lindestraat stond er een kuitenbijter op het menu van de aangepaste omloop met smalle wegeltjes, die niet op alle begrip kon rekenen. Hoe dan ook, er vormde zich een kopgroep van 13 man, die de koers animeerden. Achteraan stond de deur open. Bij scheuren was terugkomen een uitgemaakte zaak. Zo verloren we Mathias. Stan deed alle moeite, maar de overgebleven renners kregen het gat niet dicht. Stan 32ste.

Vorselaar Cross

Gepost door Jan Schellemans op 23/09/2023

62 renners in de El3+Mas reeks, ook Jens. De Wellensen hadden een pittig parcours uitgetekend. Zonnig weer, ideaal om te crossen. Jens reed steevast naar de kop van de koers en gaf deze positie niet meer uit handen. 

Proficiat Jens met uw overwinning !!

Lichtaart MTB 6 uren-race

Gepost door Jan Schellemans op 23/09/2023

De 6 uur van Lichtaart. Onze mecano Jens Van Bylen aan de start van deze drukbevolkte race. Omloop van 6 km met 100 hoogtemeters/ronde. Na wat gesukkel met drinkbussen in de beginfase, kwam hij na 3u aan de leiding. Stelselmatig kon hij zijn voorsprong uitdiepen en naar de overwinning koersen. Top Jens !!

Proficiat Jens VB met uw overwinning !!