☰ MENU

SNAKE ONLINE

TorfsVannuetenRonald Jennen StukadoorAndries IvoFrank GroffiNauwelaertsHet 3de BedrijfVermarc

SNAKE CYCLING TEAM

 

Waarloos CycloCross

Gepost door Jan Schellemans op 28/11/2021

77 deelnemers in de reeks bij Nick. Het werd zijn wederoptreden na een pijnlijke en langdurende blessure. Het parkoers was heel zwaar en vol slijk. Veel valpartijen en schuivers. Nick werd 37ste en was meer dan tevreden. Het zoontje van Nick stond in de KidsCross aan de start en hij vond het superleuk. Opvolging verzekerd !!

ATB Nick

Gepost door Jan Schellemans op 26/10/2021

Nick, de ATB-er in onze ploeg, zit terug op de fiets. Na een zware beenblessure wachtte hem een lange revalidatie. Een pijnlijke periode. Maar eindelijk kreeg hij terug groen licht en zit zijn 'quarantaine' erop. Weldra zien we hem terug in bos en veld.

Algemene vergadering

Gepost door Jan Schellemans op 23/10/2021

We sloten, naar oude traditie, het wielerjaar 2021 af met een algemene vergadering. Dat ging door in het 3de Bedrijf, gekoppeld aan een etentje. We overliepen het voorbije jaar. We bespraken de overeenkomsten voor volgend jaar, de sponsoring en de financiële mogelijkheden, het behoud van de huidige kern en de komst van eventuele nieuwe renners. Ook de afgelasting van de eetdag en de gevolgen kwam aan bod. Op naar 2022 !!

Borsbeke WAOD

Gepost door Jan Schellemans op 17/10/2021

136 renners verschenen aan de start in Borsbeke, ook Nico. Droge en zonnige koersomstandigheden op een mooie omloop. Veel toppers ook die nog een pak jus in de benen hadden, met als gevolg een snel koerske. Nico 9B na een verdienstelijke koers. Mooie seizoensafsluiter !!

Boom 12B

Gepost door Jan Schellemans op 10/10/2021

137 renners aan de start, ook Arno. Maar wat een deelnemersveld: de top van de liefhebbers- en beloftenreeksen. Met nog 22 x de Bosstraat werd hier de kers op de taart gezet. De kleine omloop, met strakke bochten, was gemaakt voor de grote motoren die snel optrekken en hoge snelheid aankunnen: topkoerske. Arno bleef de eerste helft van de koers binnen de eerste 30. Na 4/5 koers was het-gaatjes-dichten er te veel aan en moest hij ook de handdoek gooien. Toen stond al een groot peloton onder de douches. Sterke seizoensafsluiter !!