☰ MENU

SNAKE ONLINE

Frank GroffiFloraNauwelaertsVannuetenRonald Jennen StukadoorHet 3de BedrijfVermarcTorfsAndries Ivo

SNAKE CYCLING TEAM

 

Halen 12B

Gepost door Jan Schellemans op 05/08/2021

74 deelnemers in het zonnige Halen. Ook Mathias en Yoeri stonden aan de start. In de eerste wedstrijdhelft raakte niemand weg wegens het strakke tempo. Na 2/3de koers kregen we 5 leiders, door het tempo werden dat er 4. Zij gingen voor de bloemen. Mathias en Yoeri eindigden in het peloton. 

VWV Booischot Statie Criterium

Gepost door Jan Schellemans op 03/08/2021

Ruim 150 renners haalden een rugnummer aan Statie-kermis. DE37, E51, A61. En ALLE Snakes reden een meer dan knappe koers. In de DE stond Rudy aan de start. Het tempo was hoog en een groepje kreeg een kleine voorsprong. Rudy 21. Bij de C's 51, waaronder Dave. Ook hij was zeer bedrijvig en zette zijn goeie prestaties verder. Dave 16de. 

Bij de A's reden Yoeri (EK) en Mathias. Het tempo lag hoog en de deur stond direct open. Yoeri en Mathias waren meerdere keren bij de ontsnappingen. Bij de voorlaatste doortocht was er een superpremie. 2 man vocht het uit en had een kleine voorsprong. Mathias wipte er naar toe en gebruikte het groepje ervoor, dat ging gedubbeld worden, als mikpunt. Zijn tactische zet lukte en Mathias won met kleine voorsprong. Yoeri 11de na een zeer knappe koers. Meer dan verdienstelijke koers voor de Snakes.

Proficiat Mathias met uw knappe overwinning.

ATB Kessel Fort

Gepost door Jan Schellemans op 01/08/2021

60 deelnemers op het Fort, ook Nick. De regen maakte het mooie parkoers zwaar en spectaculair, met tal van valpartijen tot gevolg. Nick 20ste na een knappe maar zware koers !!

Londerzeel 12B

Gepost door Jan Schellemans op 01/08/2021

83 renners in het kletsnatte Londerzeel, ook Mathias. Ongekende grond op een ongekend parkoers. Het strakke tempo, de plensbuien en wat valpartijen maakten wegraken moeilijk. Na halfkoers kregen we 19 leiders, nadat 3 groepjes een kopgroep vormden. Mathias was mee. In de finale raakten 2 renners licht voorop, die gingen voor de bloemen. Mathias 5de, na een knappe spurt: mooi resultaat na een sterke wedstrijd !!

VWV Booischot Statie

Gepost door Jan Schellemans op 01/08/2021

Het slechte weer en de nog-steeds-vakantieperiode zorgde voor een matige bezetting in de reeksen. In de D trotseerde Rudy de weergoden en reed naar een verdienstelijke 5de plaats: Rudy 5 : knap resultaat.

Bij de Liefhebbers kregen we Yoeri aan de start. In de plensbui reed hij naar een doorweekte 8ste plaats. Yoeri 8: eveneens een knap resultaat in rotweer.