☰ MENU

SNAKE ONLINE

4 Frank GroffiVermarc3 Andries Ivo2 Het 3de Bedrijf .5 Torfs1 Nauwelaerts bvba

SNAKE CYCLING TEAM

 

Herenthout VWV

Gepost door Jan Schellemans op 18/05/2024

Veel renners in Herenthout met een aankomststrook om U tegen te zeggen. Warm en zwoel weer. Yoeri, Nico en Dave aan de startlijn. Het werd een snelle wedstrijd waar wegraken in het eerste deel moeilijk was. Na half koers kregen we in 2 tijden 4 koplopers. Zij gingen voor de bloemen. het peloton maakte er een lange sprint van. Nico 10de, Yoeri 17de en Dave eindigde in het peloton.

Nijlen VWV

Gepost door Jan Schellemans op 15/05/2024

Opnieuw een organisatie van studenten. En goed gedaan. Spijtig van de regen. Bij de CDE kregen we 52 starters, waarbij Yoeri, Dave en Nico. Een eenzame vluchter animeerde de koers. In het peloton trachtte men de schade te beperken, maar de nattigheid gebood tot voorzichtigheid. Dave 4de, Yoeri 6de en Nico 17de.

Bij de A's kregen we 81 vertrekkers, waarbij een wederoptredende Jens. Een groep van 14 verraste het peloton en toen  was het werken geblazen. De koplopers werden niet meer terug gegrepen en gingen voor de bloemen. Jens eindigde 17de in het peloton(netje) met een gekanteld zadel. Pijnlijk en moeilijk koersen.

ATB Geel Lissenvijver

Gepost door Jan Schellemans op 12/05/2024

56 deelnemers aan de start in de reeks van Nick aan de Lissenvijver. Zonnige omstandigheden voor een technisch parcours met pittige klimmetjes en afdalingen in los zand. Nick kende een goede start en kon oprukken naar de top 10. Een valpartij zette enkele renners achteruit, waarbij Nick. Hier en daar geblutst probeerde hij terug naar voor op te schuiven, maar pijn en ongemakjes waren zijn deel. Nick 21ste na een pechrace .

WAOD Kapelle op den Bos

Gepost door Jan Schellemans op 09/05/2024

Hemelvaartdag. Meer dan 100 renners, verdeeld over de reeksen, schreven in. Mooi parcours en veel zon. In de B-reeks kregen we Yoeri en Dave aan de start. Een zeer aanvalslustige Dave was meermaals betrokken partij, maar telkens kwam alles terug samen. Na 3/4 koers trokken er 2 vanonder. Zij gingen voor de bloemen. Dave was lichtjes teleurgesteld na zijn nochthans knappe koers. Yoeri 5de, Dave 6de: goei koers van de mannen.

Bij de Elite3 ging Mathias een transponder halen. Na 1/3 de koers kregen we 6 leiders, Mathias was mee. Rond halfkoers kwamen 5 man uit de achtergrond aansluiten. Na nog enkele R's brak in het peloton de koord en de 11 gingen met ruime voorsprong voor de bloemen. Mathias 4de na een sterke race. Mooie koersdag voor Snake !

VWV Ranst-Broechem

Gepost door Jan Schellemans op 05/05/2024

Een goed georganiseerde koers door een student: chapeau. Alles was voorhanden, met ruime parking, drankenstand, terras etcetc. In de C reeks 40 deelnemers, waarbij Yoeri en Dave. Na de gewoonlijke schermutselingen kwam steeds alles samen. Na 2/3de koers kregen we 2 leiders en die zouden het uitzingen tot de finish. Het peloton ging voor de groepsspurt. Dave 8ste, Yoeri 16de na een goeie koers.

In de A reeks kregen we 55 deelnemers, waarbij Mathias. Voor halfkoers kregen we 10 leiders, Mathias was mee. Het peloton liet echter niet begaan en na wat jojo-rondes brak de veer. Vooraan bleven er 9 over na lekke band. Deze kopgroep ging voor de bloemen. Mathias 6de: knap. Goeie koersen van de Snakes !!